Portal Bookiraj.com organizuje nagradni konkurs
„FOTOGRAFIŠI GLOBALNO, NAGRADI SE LOKALNO“
pod sledećim uislovima:

  • Nagradni konkurs traje od 03.05.2015. do 25.05.2015. godine.
  • Pravo učešća imaju sve osobe koje imaju nalog na Facebook društvenoj mreži i starije su od 18 godina. Pravo učešća na konkursu nemaju zaposleni i najbliži saradnici u Bookiraj.com, Trivago portal, zaposleni u Hotelu Galleria, Atlas Servisu, Over Clothing-u, kao i članovi njihovih najužih porodica.
  • Vaše fotografije možete sami postaviti na Bookiraj fan stranici i pozvati svoje prijatelje da glasaju. Svako ima pravo glasa samo jednom za svaku postavljenu fotografiju.
  • Da biste učestvovali u nagradnom konkursu, morate postaviti fotografiju na fan stranicu Bookiraj.com, a pre toga se ulogovati sa svojim nalogom sa facebook-a.
  • Postavljanjem fotografije sa kojom želite da učestvujete na konkursu i unosom vaših podataka smatra se da ste prihvatili pravila nagradanog konkursa.
  • Preporučena veličina fotografije je 647 x 455 px.
  • U toku postavljanja fotografije imate sa desne strane malu pomoć u vidu + i – zumiranja kako biste mogli podesiti fotografiju kako želite.
  • Nepotpuni ili netačni podaci se neće uzimati u obzir i smatraće se nevažećim.
  • Ako se učesnik registruje sa pogrešnom elektronskom adresom ili ostavi netačne podatke, Bookiraj.com nije odgovoran za moguće sporove koji mogu da proisteknu zbog prava na adresu elektronske pošte.
  • Ostavljanjem podataka u toku registracije za učestvovanje i glasanjem za fotografije u nagradnom konkursu, saglasni ste da vas Bookiraj.com može kontaktirati i slati Vam newsletter sa najnovijim zanimljivostima iz sveta turizma.
  • Bookiraj.com se obavezuju da lične podatke neće davati trećim licima i da ih u druge svrhe neće koristiti.
  • Nagrade se moraju iskoristi onako kako je to naznačeno i ne mogu se prodati ili zameniti za novac. Nagrada se može pokloniti trećoj osobi uz pismenu saglasnost dobitnika jedne od nagrada.

Imena nagradjenih dobitnika konkursa “FOTOGRAFIŠI GLOBALNO, NAGRADI SE LOKALNO” će biti objavljeno 28.05.2015. godine na Facebook fun page-u Bookiraj.com, kao i na samom site-u Bookiraj.com.

Organizator konkursa, odnosno Bookiraj.com zajedno sa svojim partnerima koji dodeljuju nagrade, ne može biti odgovoran u slučajevima kada dođe do nefunkcionisanja same aplikacije za učestvovanje na konkursu, ali je dužan da u što kraćem vremenskom roku preduzme sve mere kako bi otklonio sve nastale greške, utvtrdio nastali problem i otklonio isti u što kraćem vremenskom periodu.

Svi učesnici konkursa, ako žele mogu biti na lični zahtev isključeni iz nagradnog konkursa i zatražiti brisanje ličnih podataka kao i diskvalifikovanje iz samog nagradnog konkursa.

Nagrade konkursa “„FOTOGRAFIŠI GLOBALNO, NAGRADI SE LOKALNO“” su sledeće:

1. Nagrada – poklanja Btrip.agency (www.btrip.agency)  – Vikend u Budimpešti za dve osobe u hotelu 3* sa doručkom (petak-nedelja u junu 2015.)

2. Nagrada – poklanja Apartment Coco&Gasha (https://www.facebook.com/cocogasha) – Produženi vikend u Rovinju u apartmanima Apartment Coco&Gasha (četvrtak-nedelja u  oktobru mesecu 2015.)

3. Nagrada – poklanja portal Trivago.rs (www.trivago.rs) – Vikend u Subotici za dve osobe u hotelu Galeria 4* sa doručkom (petak-nedelja u junu 2015.)

4. Nagradapoklanja Atlas servis  (www.atlas-servis.com) – 24h pomoć na putu za Vaš automobil u celoj Evropi u trajanju od 1 godine (početak korišćenja usluge 01.06.2015. pa narednih godinu dana)

5. Nagradapoklanja Atlas servis  – 24h pomoć na putu za Vaš automobil na teritoriji Srbije u trajanju od 1 godine (početak korišćenja usluge 01.06.2015. pa narednih godinu dana

6. Nagrada – poklanja Over clothing – Over duks (www.overclothing.com)

7. Nagrada – poklanja Over cloting – Over majica

Učestvujte, zabavite se i nagradite se!!!